Pályázatok

Az uniós pályázati felhívások folyamatosan jelennek meg az év során. Számtalan kitűnő vissza nem térítendő támogatási forrás áll rendelkezésre a vállalkozások, az egyéni vállalkozók, a mezőgazdasági termelők, valamint az egyházi és a civil szervezetek számára.

Az egyes régiókkal foglalkozó munkatársaink támogatásával a munkánkat teljes magyarországi lefedettséggel végezzük. Az ügyfeleinkkel való együttműködés – az időmegtakarítás jegyében – elsősorban e-mailek formájában és telefonon történik, de természetesen lehetőség van a személyes egyeztetésekre is.

Ügyfeleink tájékoztatást kapnak a pályázatok tervezeteiről, a várható konstrukciókról. Értesüljön a Széchenyi 2020 és az EMVA pályázati felhívásairól Ön is az elsők között!

A pályázati rendszerben sokszor nem egyszerű az eligazodás, szakmai támogatás szükséges hozzá. Ráadásul fontos tényezőt jelentenek a benyújtási határidők is. Ne feledje, e téren is érvényes az alapigazság: az tud profitálni, aki időben rendelkezik a megfelelő információkkal!

A felhívások és az útmutatók gyakran nem közérthetően, ráadásul nagy terjedelemben kerülnek közzétételre, a kevésbé gyakorlott szem elvész a 60-70 oldalas anyagokban. Az általunk készített pályázati tájékoztatók egyszerűsítve mutatják be a pályázók számára legfontosabb felhívásokat, elsősorban a “ki, mire, mennyit és mikor” kérdésekre választ adva. Természetesen az összefoglalók mellett elérhetővé tesszük a hivatalos felhívásokat és a részletes útmutatókat is.

Pályázati szolgáltatásainkat azoknak ajánljuk, akik időt megtakarítva szeretnének első kézből értesüléseket szerezni a legfrissebb felhívásokról. Az e-mailek alapján Ön néhány perc alatt eldöntheti, hogy megfelel-e az adott pályázat a projektötletének vagy sem.

Ez az információ aranyat érhet Önnek.