Hogy is kezdjem?

A közhiedelemmel ellentétben az uniós pénzek nem potyognak csak úgy az égből. Komoly formai, és tartalmi követelményeknek kell megfelelniük a pályázóknak a vissza nem térítendő támogatások elnyeréséhez. Azonban a másik véglet sem igaz, miszerint csak a “csókosok” játéka az egész. Ha esetleg hajdanán elő is fordulhatott ilyen, azok az idők elmúltak. Tény azonban az, hogy nem teljesen tiszta a kép mindenki fejében az uniós pályázatokkal kapcsolatban.

Amennyiben Önnek pályázati elképzelése van, a következő lépéseket javasoljuk.

Első lépés: a konkrét igényeknek megfelelő szolgáltatás kiválasztása az alábbi két szint közül (a weblapunk jobb oldali menüjéből).

I. szint: pályázatkövetés.
A szolgáltatást azoknak a pályázóknak ajánljuk, akik pontos elképzelésekkel rendelkeznek a tervezett fejlesztésekről, tudják, hogy mit akarnak, konkrét projektötleteik vannak, azonban nem tudják, hogy a fejlesztési elképzeléseiket mely pályázatok, milyen pályázati feltételei mellett tudják megvalósítani. A szolgáltatás keretében megtörténik a pályázó előminősítése, a projektötletek konkretizálása, a projektötletek megvalósítását célzó pályázatok nevesítése, az elképzelésekhez illeszkedő pályázati felhívásról szóló tájékoztatás, folyamatos kapcsolattartás, egyeztetés.

II. szint: pályázati előminősítés.
A szolgáltatást azoknak a pályázóknak ajánljuk, akik nemcsak a projektötletek tekintetében, hanem a konkrét pályázatokat illetően is biztosak a dolgukban. Tudják, hogy mikor jelenik meg a számukra kedvező pályázati felhívás, tisztában vannak a pályázati feltételekkel, adott esetben már nyertek is uniós pályázaton. Ebben az esetben a pályázó előminősítését követően azonnal sor kerülhet a pályázat megírására.

Második lépés: a megfelelő szintű szolgáltatás megrendelése.
Miután a pályázó a szerződéskötési adatait (cégnév, székhely, kapcsolattartó neve, mobiltelefonszáma, e-mail címe) megadja és az Általános Szerződési Feltételeket (ÁSZF) elfogadja, haladéktalanul tájékoztatjuk a megbízási szerződés létrejöttéről.

Harmadik lépés: szakembereink elvégzik a szerződésben vállalt pályázatkövetési / pályázati előminősítési feladatokat.
A pályázati előminősítés valamennyi pályázati elképzelés elengedhetetlen kiindulópontja, amelynek során megvizsgáljuk a pályázó gazdálkodási- és cégadatait. Az előminősítés 1 évig érvényes, és ha ezen időtartam alatt az adatok nem változnak, az többféle pályázat alapjául is szolgálhat.
Amikor a megfelelő pályázat kiírásra kerül, ügyfelünk lépéselőnyben van, hiszen már egy alapos előminősítéssel rendelkezik.

Negyedik lépés: a megfelelő pályázati felhívás alapján történő pályázatírás.
A teljes pályázati dokumentáció megfelelő formában történő összeállítása a mi feladatunk. Minden tudásunk és tapasztalatunk szerződött ügyfeleink rendelkezésére áll. Az Önök elképzelése és a mi szakmai felkészültségünk sikeres projektmegvalósítást eredményezhet.
A pályázat megírásáért pályázatírási díjat nem számítunk fel (kivételt képez ez alól az olyan meglehetősen ritkán előforduló összetett pályázat, amelyben több hetes, illetve hónapos előkészületre, továbbá például előzetes megvalósíthatósági tanulmány elkészítésére van szükség).

Ötödik lépés: amennyiben a pályázat sikeres, Ön az elnyert támogatási összegből megvalósíthatja a megálmodott fejlesztését. A mi jutalékunk sikerdíj formájában az elnyert támogatás 5 %-a + áfa (de minimum 150 000 Ft + áfa), amelyet utólag számlázunk.

Felkészült szakembereink segítségével a pályázatok ily módon az Ön számára is elérhetővé válnak, hiszen a munka dandárját átvállaljuk. Továbbá a munka mellett a kockázatot is, mivel – együtt sírunk, együtt nevetünk alapon – sikertelen pályázat esetén ingyen dolgoztunk, sikeres pályázat esetén sikerdíjban részesülünk.